Φραγκόπουλος Στέλιος

Ο Φραγκόπουλος Στέλιος σπούδασε Ηλεκτρολογία και Μαθηματικά στο Πολυτεχνείο Darmstadt Γερμανίας με ειδίκευση στη Θεωρητική Ηλεκτρολογία. Είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος και διδάκτωρ μηχανικός.
Διετέλεσε βοηθός και επιμελητής στο πολυτεχνείο Darmstadt, επιμελητής και λέκτορας στο Ε.Μ. Πολυτεχνείο, από το 1976 έκτακτος και από το 1984 μόνιμος καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Αθήνας.

‘Εχει συγγράψει 16 βιβλία Βασικής Ηλεκτροτεχνίας, Εφαρμογών των Η.Υ. και την Ιστορία της Τεχνολογίας, έχει δημιουργήσει εφαρμογές ηλεκτρονικών πολυμέσων για μεμονωμένους ΗΥ, για τοπικά δίκτυα και για το Internet.
Από το 1985 εκπαιδευτικός υπεύθυνος και συντονιστής εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών προγραμμάτων διαφόρων ιδιωτικών και δημόσιων φορέων με κύρια αντικείμενα τη σχεδίαση με προγράμματα CAD και τις εφαρμογές πολυμέσων, έχει συμμετάσχει επίσης σε μεταπτυχιακά προγράμματα και σε εκπαιδευτικές και αναπτυξιακές μελέτες με κύριο αντικείμενο τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό.

Ιδιωτικά ασχολείται με την ψηφιακή φωτογραφία, τις εφαρμογές του υπολογιστή στη ζωγραφική και παίζει φλάουτο. Από τα φοιτητικά του χρόνια μελετάει τη ζωή, το έργο και την εποχή του W.A.Mozart.

Βιβλία: