ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το www.newtech-pub.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης πρϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου, της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ IKE» που εδρεύει στην Αθήνα (Στουρνάρη 49Α – ΔΟΥ: Δ΄ΑΘΗΝΩΝ – AΦΜ: 095506579 – ΓΕΜΗ: 001252201000).

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΙΚΕ, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.newtech-pub.com.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.newtech-pub.com συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (N 2472/1997)
Η εταιρεία με την επωνυμία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΙΚΕ (Στουρνάρη 49Α 10682 Αθήνα, Τηλ.: 210-3845594) σας ενημερώνει ότι, προκειμένου να διεκπεραιωθούν παραγγελίες βιβλίων ή άλλων προϊόντων, αλλά και για να εξασφαλιστεί η επικοινωνία μαζί σας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΙΚΕ σας διαβεβαιώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν διακινούνται τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεών του.

Παρέχετε μόνο τα τυπικά και απαραίτητα στοιχεία σας, που αφορούν στην ομαλή ολοκλήρωση της αγοράς. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.newtech-pub.com χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια κρατικά όργανα.

Ασφάλεια Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε.
Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψής του από τρίτους. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα www.newtech-pub.com δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις εξής περιπτώσεις:
1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω (“back”) και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας το κόκκινο κουμπί (Χ) «Αφαίρεση του είδους».
2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε είτε να καλέσετε στο 210 3845594 είτε να αποστείλετε ένα e-mail εδώ και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. Και στις δυο περιπτώσεις θα χρειαστεί να αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Υπαναχώρηση/Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντος

Επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις παρακάτω τρείς περιπτώσεις:
1. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ/NEWTECH-PUB πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία).
2. σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ/NEWTECH-PUB.
3. Η υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως για το δικαίωμά του αυτό, τότε η προθεσμία αυτή επεκτείνεται στους 12 μήνες.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένοι από το προϊόν μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3845594 είτε μέσω e-mail στο sales@newtech-pub.com δηλώνοντας τον κωδικό παραγγελίας και τα στοιχεία σας.