Μπελιγιάννης Γρηγόρης

[types field=”picture” alt=”photo” title=”photo” size=”thumbnail” align=”none” id=””][/types]

Σύντομο βιογραφικό

Ο Μπελιγιάννης Γρηγόρης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών το 1997. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην «Επιστήμη και Τεχνολογία των Υπολογιστών» το 2000 και τη διδακτορική διατριβή του το 2002 στο ίδιο Τμήμα.

Το 2007 εκλέχτηκε στη βαθμίδα του Λέκτορα στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών με γνωστικό αντικείμενο «Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης». Το 2011 εξελίχθηκε στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Ευφυή Πληροφοριακά Συστήματα». Μέχρι σήμερα έχει δημοσιεύσει 26 ερευνητικές εργασίες σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και 38 ερευνητικές εργασίες σε πρακτικά διεθνών επιστημονικών συνεδρίων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στους αλγόριθμους της Θεωρίας Αποφάσεων, στις εφαρμογές ευφυών αλγορίθμων σε προβλήματα Επιχειρησιακής Έρευνας και στα Συστήματα Επιχειρηματικής Ευφυΐας. Είναι Associate Editor του περιοδικού International Journal of Artificial Intelligence (IJAI) και Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής των περιοδικών International Journal of Information and Communications Technology Education (IJICTE), Artificial Intelligence Research (AIR) και International Journal On Advances in Software. Επίσης, έχει διατελέσει Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής σε 29 διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Βιβλία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.